×

Participant

Organiser

RAMADHAN VIRTUAL RUN 2021

COVID 19 dan Ramadhan bukan halangan bagi peserta-peserta untuk menyertai Ramadhan Virtual Run 2021.

Jom ramai-ramai sertai acara Ramadhan Virtual Run 2021 dan bersama mengekalkan gaya hidup sihat.
 

Winner:

Top 3 Men,

Top 3 Women,

the participant who gets the highest distance.

Register Period: 17 March - 12 April 2021
Running Period: 13 April 2021- 12 May 2021
Venue: Anywhere
Distance: Any Distance, No Limit.

 

Register Fee RM 60
Postage  RM 8/ RM 12
(West/East Malaysia)  

TERMA & SYARAT PENYERTAAN RAMADHAN VIRTUAL RUN 2021

 1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia sahaja, lelaki dan wanita yang berumur 18 tahun dan keatas.

 

 1. Pemenang akan dikira berdasarkan jumlah jarak larian yang tertinggi. 3 orang pemenang akan dipilih bagi setiap kategori, iaitu lelaki dan wanita.

 

 1. Peserta mestilah melengkapkan butiran pembelian, serta butiran peserta sebelum mula larian.

 

 1. Kit penghantaran akan dihantar terus ke alamat mengikut maklumat yang diberikan peserta semasa pendaftaran. Para peserta diminta memberikan alamat surat-menyurat yang sewajarnya bagi mengelakkan sebarang masalah.

 

 1. Selepas pembayaran diterima dan disahkan, para peserta akan menerima pengesahan penyertaan melalui e-mel (sila periksa di spam box atau junk mail) dan simpan untuk kegunaan selepas itu.

 

 1. Sila maklumkan kepada kami jika tidak menerima pengesahan penyertaan di dalam masa 5 hari selepas tarikh pembayaran dilakukan.

 

 1. Peserta boleh memulakan berjalan/larian mereka semasa tempoh larian (peserta tidak perlu melengkapkan larian dalam hanya satu hari sahaja) tidak kira jarak berapa sekalipun (contohnya 1km atau 2km sehari) pada bila-bila masa antara tempoh larian bermula sehingga tarikh akhir larian.

 

 1. Peserta harus melengkapkan jarak larian dan buktikan melalui snapshot jarak treadmill, atau keputusan daripada apps larian seperti Nike+, Runtastic, Strava, Garmin, Mapmyrun, Google fit, Runkeeper dan sebagainya.

 

 1. Peserta juga diingatkan agar mematuhi Standard Operating Procedure (SOP) terkini yang dikeluarkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) bagi aktiviti riadah, terutamanya bagi kawasan yang diisytiharkan sebagai kawasan di bawah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

 

 1. Pihak penganjur berhak untuk menggunakan mana-mana gambar dan rakaman para peserta untuk sebarang tujuan iklan tanpa menyatakan sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

 

 1. Penghantaran medal dan t-shirt  akan dilakukan selepas tamat tempoh larian iaitu selepas 21 Mei 2021 (di dalam tempoh 14 hari bekerja) & nombor tracking akan diberi di dalam email anda.

 

 1. Pihak penganjur berhak untuk membatalkan, menangguhkan atau meminda acara pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu kepada peserta, dalam hal ini pihak penganjur akan berusaha untuk memberitahu peserta sebelum tarikh acara.

 

 1. Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kecederaan atau kematian semasa larian berlangsung jika perkara tersebut berlaku disebabkan kecuaian para peserta sendiri.
 2. Tiada pertukaran saiz T-shirt larian apabila maklumat telah diserahkan semasa pendaftaran.

 

 1. Jika ada sebarang persoalan/masalah boleh menghubungi kami di Whatsapp Admin (mesej sahaja) di talian: 010-6658767 / 0165516934 atau melalui email: jljrunners@gmail.com/ helpdesk@howei.com

 

1. Hantar bukti larian & Salinan E-tiket melalui Howei upload result system, sebelum atau pada 13 Mei 2021.

2. Bukti larian boleh diberikan di dalam bentuk tangkapan skrin telefon (screenshot) dari aplikasi larian pilihan anda atau gambar daripada alat penjejak yang digunakan. Gambar yang dimuatnaik mestilah di dalam format   JPEG/jpg/GIF

 • T-Shirt
 • Medal
 • E-Certificate

T-shirt

Front & Back


ggpls

Medal

Front & Back


ggpls

Lanyard


ggpls

TOP 3 FOR MEN AND WOMEN WINNER,

TROPHY AND MYSTERY PRIZE