×

Participant

Organiser

ULTRON Santai Virtual Run

Covid-19 bukan halangan bagi peserta-peserta  untuk tidak menyertai ULTRON Santai  Virtual Run.

Penganjuran ULTRON Santai Virtual Run adalah  sempena  perlantikan Excellent Team Solutions(ETS) sebagai Pengedar Eksklusif (Exclusive Dealer) ULTRON di Terengganu. Dengan perlantikan ini, pihak ETS bermurah hati  memberikan dua (2) helai T-shirt larian bagi setiap pendaftaran acara Ultron Santai VRun  sebagai menghargai sokongan pelari-pelari  terhadap produk-produk keluaran ULTRON.

Apa lagi….. JOM ramai-ramai mendaftar menyertai  acara ULTRON SANTAI VRun…

  • Pendaftaran terbuka kepada semua Warganegara Malaysia dan Bukan Warganegara Malaysia, lelaki dan wanita, dan kanak-kanak berumur 6 tahun ke atas.
  • Peserta boleh berlari, berjogging, berjalan atau kiraaan langkah (step counter) pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat yang selamat, di dalam kawasan rumah ataupun menggunakan pedometer (treadmill)
  • Peserta di ingatkan agar mematuhi Standard Operating Procedure (SOP) terkini yang dikeluarkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) bagi aktiviti riadah, terutamanya bagi kawasan yang diisytiharkan sebagai kawasan di bawah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).
  • Peserta juga perlu menggunakan apa-apa jenis aplikasi larian / alat peranti untuk merekod masa dan jarak larian.
  • Peserta boleh membahagikan jarak larian sebanyak beberapa kali yang di ingini (maksima 5 kali) selagi jarak terkumpul mencapai jarak kategori larian yang dipilih.

 

Date: 15th April 2021 - 17th April 2021

Time: 10:00 AM - 05:30 PM

Venue: Excell Team Resources ( ULTRON Terengganu) 22610 Tgkt 1, Jalan SK Gong Badak 21300 Kuala Nerus Terengganu (sebelah Tunas Manja G/Badak)

PENGAMBILAN / PENGEPOSAN KIT PESERTA ( Entry kit) A. Pengambilan Sendiri ( Self Collect) (untuk peserta Kuala Terengganu & Kuala Nerus ataupun bekerja di Kuala Terengganu/Kuala Nerus SAHAJA.) B. Secara Pos ( dengan no. tracking) i. Pengeposan Kit Peserta akan di pos mulai 10 April 2021dan seterusnya. ii. Pengeposan untuk seluruh Malaysia sahaja. Untuk mematuhi SOP semasa COVID-19, pihak penganjur akan menghubungi peserta yang berdaftar melalui emel atau whatsapp (setelah tempoh larian tamat)sekiranya ada perubahan dengan tarikh seperti yang di nyatakan di atas untuk pengambilan sendiri kit larian. 

*Peserta berumur bawah 18 tahun perlu mendapatkan kebenaran ibu/bapa atau penjaga semasa mendaftar.

Kategori

Had umur Peserta

Jarak

Terbuka

6 Tahun dan ke atas

3 KM /5KM /10KM

 Pilihan Pakej / Package options

Pakej

 

Yuran / Fees

A

Santai VRun 3KM  

( Entry Kit # self collect )

RM35

 

B

Santai VRun 5KM  

( Entry Kit # self collect )

RM35

 

C

Santai VRun 10KM  

( Entry Kit # self collect )

RM35

 

AP

Santai VRun 3KM  

( Entry Kit # by post/kurier )

RM42

 

BP

Santai VRun 5KM  

( Entry Kit # by post/kurier

RM42

 

CP

Santai VRun 10KM  

( Entry Kit # by post/kurier

RM42

 

*Tiada pemulangan balik yuran pendaftaran yang telah diproses dan telah disahkan dan tidak dibenarkan untuk memindahkan penyertaan perlumbaan mereka ke peserta lain atau apajua alasan.

 

    1. Tempoh Larian : 10 Feb 2021 – 30 March 2021
    2. Hantar bukti aktiviti & Salinan E-tiket melalui Howei upload result system sebelum atau pada 31  Mac 2021.
    3. Bukti larian boleh diberikan di dalam bentuk tangkapan skrin telefon (screenshot) dari aplikasi larian pilihan anda atau gambar daripada alat penjejak yang digunakan. Gambar yang dimuatnaik mestilah di dalam format   JPEG/jpg/GIF

  • E-Certificate
  • T-Shirt (Custom)
    2 pcs T-shirt

T-shirt

KID SIZE

     UNISEX